Een creditcard gebruiken is tegenwoordig zo gek niet meer, ook voor bedrijven wordt er gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheden

Wade Gonzalez/ May 30, 2020/ Creditcards

De golf van credit card aanbiedingen en folders die de meesten van ons via de post of in onze dagbladen ontvangen en die ons onbeperkte koopkracht en in sommige gevallen blanco cheques beloven, heeft een grote verrassing teweeggebracht en dat is de manier waarop kleine bedrijven persoonlijke creditcards gebruiken die u of ik als vanzelfsprekend in ons dagelijks persoonlijk gebruik gebruiken, om hun bedrijfspraktijken te financieren.

Welke bedragen worden er allemaal met de creditcard overgemaakt?

Velen doen dit voor een bedrag van bijna £2 miljard per maand en dit wordt niet besteed aan zakelijke uitgaven die ze terug kunnen vorderen van de bedrijfskas. De grootste toepassingen zijn reizen of entertainment. De persoonlijke creditcards worden gebruikt voor de financiering van de dagelijkse gang van zaken en in sommige gevallen wordt de bedrijfsauto ten laste van de creditcard gebracht.

Dit is mogelijk gemaakt door alle verschillende creditcardmaatschappijen

Dit alles is ontstaan door de gemakkelijke toegang tot creditcardfondsen, die ons bij elke beurt onder de neus worden gelegd. U kunt niet eens naar een supermarkt of winkelcentrum gaan zonder dat u wordt aangesproken door een of andere creditcardvertegenwoordiger die u de kans biedt om het geld van iemand anders uit te geven.

Het is dus niet gek dat bedrijven ook veel gebruik maken van de zakelijke creditcard

Al met al is het dus niet verwonderlijk dat veel mensen die een klein bedrijfje moeten financieren of willen beginnen, dit als een gemakkelijkere weg zien om naar beneden te gaan, in plaats van voor de vriendelijke buurtbankmanager te zitten en alle kleine details te moeten uitleggen waarom u een lening nodig heeft, terwijl ze u vragen om garanties aan te bieden. De garanties stellen hen in staat om hun geld terug te krijgen en dit kan betekenen dat u uw huis in onderpand geeft als het allemaal misloopt.