Items die je in je auto zou moeten hebben

Wade Gonzalez/ June 24, 2020/ Online auto producten kopen

 

1. Luchtpomp

Nogmaals, u moet altijd een reservewiel en krik in uw auto hebben … maar als u dicht bij de stad bent en snel naar een winkel kunt gaan, bespaart een luchtpomp u een hoop tijd en moeite.

 

2. Bandenspanningsmeter

Ze zijn klein, betaalbaar en kunnen u gemoedsrust geven tijdens een lange rit (althans wat uw banden betreft).

 

3. Polijstmachine kopen online

Feit: een goede multitool is het op één na nuttigste in deze lijst. Zelfs als u geen auto bezit, is dit een must-have. Een actieve subwoofer auto kan de sfeer tijdens een roadtrip helemaal veranderen. Een polijstmachine auto kan je ook veel trips naar de monteur besparen.

4. Gevarendriehoek/ fakkels

Als je ‘s nachts problemen op de weg hebt, wil je zo zichtbaar mogelijk zijn, punt. Net als de EHBO-doos is dit in veel landen verplicht.

 

5. Veiligheidsvest

Veel wegen zijn niet zo goed verlicht en sommige zijn helemaal niet verlicht. Als u midden in de nacht moet stoppen, moet u zich absoluut onderscheiden van andere vermoeide automobilisten die laat op de avond slapen.

 

6. Deken

Ah, de deken. Het houdt je warm in de winter als je pech hebt en het houdt jou en je gereedschap schoon als je een band moet verwisselen of een kijkje onder je auto moet nemen. Heb je lederen stoelen en moet je de motorkap openklappen in een regenbui? De deken is een perfecte geïmproviseerde stoelhoes als je er weer in springt.

 

7. Brandblusser

De kans dat je echt een brandblusser nodig hebt, is gelukkig klein. Er is echter geen middenweg, want als je er een nodig hebt, heb je er absoluut een nodig.

 

8. Sleepband

Waarom heb je een trekhaak nodig? Om te beginnen is het uiterst belangrijk om uw auto op relatief veilige afstand van de weg te krijgen totdat een sleepwagen er kan komen.