Rijtesten, praktijktesten en lessen geannuleerd in lockdown

Wade Gonzalez/ March 26, 2021/ auto theorie wetten

Leerling-chauffeurs hebben een moeilijk jaar achter de rug, met coronavirus waardoor tests en lessen in de lente, zomer en nu in november 2020 zijn geannuleerd

 

Rijlessen en tests komen weer te vervallen

Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij de door u verstrekte informatie gebruiken om u deze nieuwsbrieven te sturen. Soms bevatten ze aanbevelingen voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of services die we aanbieden. In onze privacyverklaring wordt meer uitgelegd over hoe we uw gegevens gebruiken en over uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Leerlingbestuurders kunnen de komende vier weken geen lessen of tests volgen vanwege de tweede nationale lockdown. slagingspercentage theorie is gestegen.

 

 

De lockdown wordt in Engeland geïmplementeerd vanaf donderdag 12.01 uur tot in ieder geval 2 december.

 

Niet alleen zal de lockdown – die vandaag door parlementsleden wordt goedgekeurd – bars, pubs, restaurants, cafés en winkels sluiten, maar het vereist ook dat rijlessen, theorie- en praktijktesten worden geannuleerd. waar scooter theorie oefenen online?

 

Een woordvoerder van het Driver and Vehicle Standards Agency zei: “Naar aanleiding van de aankondiging van de regering over strengere nationale beperkingen vanaf donderdag, worden de training en tests van chauffeurs en berijders in Engeland opgeschort van 5 november tot 2 december 2020.

 

“We zullen verdere begeleiding bieden en zo snel mogelijk contact opnemen met de getroffenen.”

 

Tests en lessen werden eerder in het jaar geannuleerd toen het VK tussen maart en juli op slot ging.

 

De achterstand leidde tot vertragingen bij het beveiligen van tests zodra ze konden worden hervat, een situatie die zich vanaf december zal herhalen, wanneer degenen van wie de tests zijn opgeschort waarschijnlijk voorrang zullen krijgen bij het boeken van nieuwe slots.

 

De volledige lijst met lockdown-inbreuken waarvoor u een boete zou kunnen krijgen op grond van nieuwe coronavirusregels

 

Alcoholverbod voor afhaalmaaltijden vernietigd voor tweede nationale lockdown, zoals gepubliceerd

Het wachten kan duur zijn voor degenen die zijn geslaagd voor hun theorie-examen, maar geen praktijk hebben kunnen bemachtigen of eerder hebben gezakt.

 

Michael McIntyre verontschuldigt zich bij de kijkers als de nieuwe BBC-show The Wheel op een ramp eindigt

 

Strikt spoiler laat fans diepbedroefd achter als populair stel de finale mist

 

Waar was Jesy Nelson op Strictly? Little Mix-ster ontbreekt weer als meidengroep verschijnt als trio

De DVSA heeft geweigerd een regel te versoepelen die mensen slechts twee jaar de tijd geeft om hun praktijkexamen te halen na het afleggen van hun theorie-examen.

 

Dit betekent dat sommige leerlingen die al geslaagd zijn voor het theorie-examen, een nieuw theorie-examen moeten afleggen voordat ze hun eindexamen kunnen doen, ook al konden ze geen praktijktesten boeken of rijlessen volgen gedurende meer dan vier maanden eerder dit jaar en nu nog een maand.

 

De DVSA zal contact opnemen met degenen wier tests worden beïnvloed en hen vertellen wat ze vervolgens moeten doen.