Tips voor het schrijven van een online datingprofiel (dat echt werkt)

Wade Gonzalez/ June 13, 2020/ Dating profiel tips

Hoe onze marketingmanager, Kelly, liefde vond via internet.

Zoek een goede datingsite

Gebruik nauwkeurige foto’s van jezelf op basis van hoe je er vandaag uitziet. Als je haar momenteel blond is, zorg er dan voor dat het blond is in al je profielfoto’s. Als je normaal gesproken niet veel make-up draagt, spiegel dat dan ook in je online foto’s. Gebruik foto’s van hoe je er eigenlijk uitziet en vraag je vrienden om hun mening als je hulp nodig hebt. Het draait allemaal om het managen van de verwachtingen van mensen. Als je kijkt hoe hij of zij van je verwacht dat je eruit ziet, zal je date eerder goed gaan omdat ze op jou en je geweldige persoonlijkheid zullen zijn gericht, in plaats van iets doms, zoals het feit dat je haar een andere kleur heeft dan het was online.

Laat een verscheidenheid aan foto’s zien. Gebruik ten minste één foto van het hele lichaam (bij voorkeur staand), één close-up van je gezicht (bij voorkeur geen selfie …), één met je vrienden en één met een activiteit waar je van houdt. Deze foto’s zijn absoluut essentieel en gebruik voor de rest foto’s die kleine hints geven over wie je bent en wat je graag doet. Mijn favoriete foto van Alfie was met de schattige baby van zijn vriend aan zijn borst vastgebonden terwijl hij een biertje dronk – dat was de foto die ik al mijn vrienden liet zien toen ze vroegen met wie ik aan het daten was, omdat HELLO! Ja graag!! (En ja, we brengen nu veel tijd door in de brouwerij waar de foto is genomen, en hij houdt echt van kinderen en wil kinderen, dus wijst op nauwkeurigheid!)

Probeer te glimlachen op je dating profiel

Glimlach! Een glimlach is altijd leuk en communiceert dat je vriendelijk bent en open staat voor het ontmoeten van nieuwe mensen (tenzij je niet echt een goedlachs persoon bent, doe het dan niet!) Dat geldt ook voor sex dating sites.

Gebruik GEEN foto’s die laten zien dat je iets cools doet dat je ooit hebt gedaan en nooit van plan bent om opnieuw te doen. Veel mensen kunnen niet met me eens hier (ik herinner me zoveel foto’s van jongens met olifanten of tijgers om de een of andere reden), maar als je ging surfen en dacht dat het angstaanjagend was, gebruik dan niet de schattige foto van jou met de surfplank als je geen strandbewoner bent! Het is misleidend en kan iemand opwinden die idealiter op zoek is naar iemand om mee te surfen of veel tijd op het strand doorbrengt. Ik verbrand heel gemakkelijk en krijg migraine door te veel blootstelling aan de zon, dus ik heb geen strandfoto’s op mijn profiel gezet, ook al woon ik in LA en had ik er verschillende om uit te kiezen. En raad eens? Alfie en ik wonen 1,5 mijl van het strand en zijn nog nooit ‘naar het strand’ gegaan (we zijn zeker ‘aan het strand grenzende’ mensen – vind ons buiten onder een parasol aan een strandbar!).

Gebruik GEEN foto’s waar je ex is uitgesneden of met een lid van het andere geslacht. (Als hij je broer is, STAAT DAT IN DE HOOFDLETTERS!). Hopelijk hoeft deze niet uitgelegd te worden!