Vakantiereistips voor 2020

Wade Gonzalez/ June 8, 2020/ Travelling

Een recordaantal Amerikanen reist naar verwachting dit vakantieseizoen. Luchthavens verwachten dat meer passagiers in meer dan een decennium door hun deuren dwalen! Ik veronderstel dat al dat vakantiegevoel dat je schoonfamilie je heeft opgelegd voor het doorbrengen van de laatste paar vakanties solo, zich opstapelt, hè?

Als je een van de gelukkigen bent en van plan bent om dit vakantieseizoen op een vlucht te springen, hebben we een paar tips die je op weg helpen.

Drie van de meest voorkomende tips zijn:

Vroeg vertrekken

Licht inpakken

Neem snacks mee, maar dat wist je al.

Vraag TSA PreCheck aan.

Het kost u ongeveer vijf jaar ongeveer $ 85 dollar, maar het stelt vooraf goedgekeurde reizigers in staat om de reguliere beveiligingsstroken op de luchthaven te omzeilen. Vind hier alle informatie die u nodig heeft . Registreren voor TSA PreCheck is vooral handig voor mensen die vaak reizen.

Update uw ID zo snel mogelijk!

2019 is het laatste jaar dat je per vliegtuig kunt reizen zonder een echte ID. We hebben u hierover verteld vóór – vanaf 1 oktober 2020 hebben alle luchtreizigers in de Verenigde Staten een federaal conform ID of UA-paspoort nodig om te reizen. Het gerucht gaat dat meer dan 57% van de Amerikanen zich nog steeds niet bewust is van deze aanstaande deadline.

Plan voor parkeren!

Als u zich zorgen maakt over parkeren, vergeet dan niet van tevoren een plek te reserveren. Fine Airport Parking heeft binnen-, buiten- en parkeerservice met extraatjes. We zullen uw auto gedetailleerd beschrijven terwijl u weg bent! Als je wilt overnachten bij NH hotel Hoofddorp en wilt parkeren bij Schiphol, dan is dat mogelijk met een goeie deal.

Bron: https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu